Baterii si accesorii

Baterii si accesorii pentru camera de baie si bucatarie, pentru lavoar, chuiveta, cada, dus, bide si urinale, pisoar de la compania Duo-Ego si magazinul CAP-CAP din Chisinau, strada Bucovinei 7. Este activa sistema de reduceri pentru clienti, posibilitatea de procurare in credit, garantie de la producator si livrare in toata Moldova.

Bateriile pentru baie și bucătărie sunt componente esențiale în amenajarea unei băi moderne și funcționale. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele și stiluri pentru a se potrivi diferitelor preferințe și nevoi. Iată câteva caracteristici, tipuri și destinații ale bateriilor pentru baie și bucătărie, cu accent pe o baie modernă:

Caracteristici generale ale bateriilor pentru baie și bucătărie:

 1. Design Modern:

  • Aspectul estetic și modern este adesea o caracteristică importantă. Bateriile moderne pot avea linii curate, finisaje lucioase sau mate, și pot fi disponibile în diferite culori.
 2. Economie de Apă:

  • Bateriile moderne sunt adesea proiectate pentru a economisi apă, având funcții precum limitatoarele de debit sau tehnologii care reduc consumul de apă.
 3. Materiale Durabile:

  • Bateriile sunt fabricate din diferite materiale precum alama, inox sau aliaje cu finisaje rezistente la coroziune pentru a asigura durabilitatea într-un mediu umed.

Tipuri de Baterii:

 1. Baterii pentru Chiuveta:

  • Cele mai comune în bucătărie și baie. Pot fi montate pe chiuvetă sau pe blat și pot avea un singur sau dublu maner pentru controlul temperaturii apei.
 2. Baterii pentru Cada și Dus:

  • Sunt proiectate special pentru a fi utilizate în zona de duș sau cadă. Pot avea capete de duș reglabile sau tehnologii precum termostate pentru a menține o temperatură constantă a apei.
 3. Baterii de Perete:

  • Montate pe perete, acestea oferă un aspect modern și pot fi o alegere excelentă pentru băile cu spațiu limitat.
 4. Baterii cu Senzori:

  • Bateriile cu senzori sunt moderne și igienice, deoarece permit utilizatorilor să activeze apa fără a atinge bateria.

Destinație într-o Baie Modernă:

 1. Estetică Coerentă:

  • Bateriile ar trebui să se potrivească cu designul general al băii, fie că este vorba de un aspect minimalist, industrial sau de lux.
 2. Eficiență Energetică și Economică:

  • Bateriile ar trebui să ofere opțiuni pentru economisirea energiei și a apei, contribuind astfel la un spațiu mai sustenabil.
 3. Confort și Funcționalitate:

  • Funcționalitățile precum reglarea temperaturii precise, capetele de duș reglabile și manerele ergonomice contribuie la confortul utilizatorului.
 4. Facilități Tehnologice:

  • Bateriile moderne pot avea funcții tehnologice, cum ar fi controlul vocal sau conectivitatea cu dispozitivele inteligente.

Înainte de a alege bateriile pentru baie și bucătărie, este important să țineți cont de preferințele personale, cerințele de funcționalitate și designul general al spațiului pentru a asigura o integrare armonioasă în baia modernă.

Suna-ți acum la +373 68 44 88 99 pentru consultație.
Solicită un apel de la consultantul nostru.
Sau vino pe loc direct la magazinul nostru pe adresa Chișinău, str. Bucovinei 7.