Boiler electric Atlantic O Pro Small 10 L (conectare de jos)

Cod:
11135
Favorite
1 860 lei
În coș
Cantitatea
 • inctrukciya-atlantic-opro-small.pdf
  Descarcă inctrukciya-atlantic-opro-small.pdf Boiler electric Atlantic O Pro Small 10 L (conectare de jos)Descarcă
Grafic de lucru
Lu - Vi:
09:00 - 18:00
, Sâ:
09:00 - 16:00
Boiler electric Atlantic O Pro Small
Boiler electric Atlantic O Pro Small 10 L (conectare de jos) 10 LDeasupra chiuvetei 1 860 lei
Boiler electric Atlantic O Pro Small 10 L (conectare de sus) 10 LSub chiuveta 1 860 lei
Boiler electric Atlantic O Pro Small 15 L (conectare de sus) 15 LSub chiuveta 2 015 lei
Boiler Atlantic O Pro Small (821181) 15 L RB (conectare jos) 15 LDeasupra chiuvetei 2 015 lei
Boiler electric Atlantic O Pro Small 30 L (conectare de jos) 30 LDeasupra chiuvetei 5 800 lei
Descriere

Încălzitorul electric de apă ATLANTIC O`PRO SMALL PC 10 RB este proiectat pentru instalarea deasupra unei chiuvete și vă permite să furnizați apă caldă la un punct de alimentare cu apă. Datorită dimensiunilor sale compacte, încălzitorul de apă poate fi încorporat în mobilierul de bucătărie

Designul încălzitorului de apă utilizează un element de încălzire din cupru. Anodul de magneziu este utilizat ca principală protecție a rezervorului de lucru și a elementului de încălzire împotriva coroziunii. Pentru o protecție suplimentară, inginerii francezi au dezvoltat o tehnologie unică - Ohmic Protection (O'Pro). În fiecare încălzitor de apă din seria O`PRO SMALL, între elementul de încălzire și anodul de magneziu este instalat un dispozitiv, care vă permite să prelungiți durata de viață a anodului de magneziu de 2 ori. Această tehnologie vă permite să economisiți la întreținere și să o efectuați doar o dată pe an. Cu o putere delicată a elementului de încălzire de 1,6 kW, încălzitoarele de apă din seria O`PRO SMALL sunt foarte productive: un volum de 10 litri încălzește până la 63°C în doar 24 de minute. Consumul de energie electrică pentru 1 ciclu de încălzire va fi de aproximativ 640 Wh.

Rezervorul intern al încălzitorului de apă este protejat suplimentar de email de înaltă calitate care conține zirconiu. Toate modelele din seria O`PRO SMALL au un strat dens de izolație din spumă poliuretanică, care vă permite să reduceți pierderile de căldură la doar 5-6°C pe zi și să mențineți apa fierbinte pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Designul clasic al încălzitorului de apă îi va permite să se potrivească armonios în interiorul dvs., iar funcționarea absolut silențioasă și controlul extern al temperaturii fac funcționarea încălzitorului de apă confortabilă.

Garantia producatorului asupra rezervorului de lucru al boilerului din seria O`PRO SMALL este de 5 ani, pe partea electrica - 2 ani.

PARTICULARITĂȚI:

 • Supapa de siguranta, cuplaj dielectric
 • Sistem suplimentar de protecție anticorozivă O`Pro, care reduce rata de consum a anodului de magneziu și, prin urmare, crește perioada de activitate activă a acestuia pentru a proteja rezervorul intern de coroziune
 • Anod de magneziu
 • Indicator de încălzire
 • Izolație din spumă poliuretanică ecologică
 • Conducte de alimentare cu apă caldă și rece din oțel inoxidabil
 • Termostat cu protectie la supraincalzire
 • Vine cu cablu si mufa
Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
1 860lei