Boiler electric Atlantic O Pro Small
Boiler electric Atlantic O Pro Small 10 L (conectare de jos) 10 LDeasupra chiuvetei 1 860 lei
Boiler electric Atlantic O Pro Small 10 L (conectare de sus) 10 LSub chiuveta 1 860 lei
Boiler electric Atlantic O Pro Small 15 L (conectare de sus) 15 LSub chiuveta 2 015 lei
Boiler Atlantic O Pro Small (821181) 15 L RB (conectare jos) 15 LDeasupra chiuvetei 2 015 lei
Boiler electric Atlantic O Pro Small 30 L (conectare de jos) 30 LDeasupra chiuvetei 5 800 lei
Descriere

Încălzitorul de apă electric Atlantic O'Pro Slim, cu un volum de 30 de litri, este un aparat de încălzire cu dimensiuni extrem de compacte, având un diametru exterior de doar 338 mm, ceea ce permite instalarea sa în spații înguste sau utilizarea sa ca echipament încorporat. Datorită oglinzii de amestec reduse, utilizatorul beneficiază de +30% apă caldă în comparație cu modelele cu diametru normal.

În construcția încălzitorului de apă se utilizează rezistență electrică (ТЭН) din cupru. Anodul de magneziu este folosit ca principală protecție a rezervorului de lucru și a elementului de încălzire împotriva coroziunii. Pentru o protecție suplimentară, inginerii francezi au dezvoltat o tehnologie unică - Protecția Ohmică (O'Pro). În fiecare încălzitor de apă din seria O’Pro Slim, între ТЭН și anodul de magneziu, este instalat un dispozitiv care permite prelungirea duratei de viață a anodului de magneziu de două ori. Această tehnologie permite economisirea la întreținerea tehnică și efectuarea acesteia doar o dată pe an. Elementul de încălzire din cupru cu o putere de 2000 W încălzește apa până la 63°C în doar 57 de minute, fără a supraîncărca rețeaua electrică. Consumul de energie electrică pentru 1 ciclu de încălzire este de aproximativ 2 kWh.

Rezervorul intern al încălzitorului de apă este suplimentar protejat de un email de înaltă calitate care conține zirconiu. Toate modelele din seria O`Pro Slim au un strat dens de izolație cu spumă poliuretanică, ceea ce permite reducerea pierderilor de căldură la doar 5-6°C pe zi și menținerea apei calde pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Designul modern al încălzitorului de apă îi permite să se integreze armonios în interiorul dumneavoastră, iar funcționarea absolut silențioasă și reglarea externă a temperaturii fac utilizarea încălzitorului de apă confortabilă. Atlantic O'Pro Slim cu un volum de 30 de litri este ideal pentru o persoană.

Garanția producătorului pentru rezervorul de lucru al încălzitorului de apă din seria O'Pro Slim este de 5 ani, iar pentru partea electrică - 2 ani.

Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
5 800lei