fb-preview
cap-cap-logo
Despre noi
Servicii
Livrare și achitare
Contacte
Favorite

Despre noi

Cap Cap - soluții inginerești pentru casa ta
Înființată în anul 2002 la Chișinău, în proces de evoluție, oferim astăzi clienților noștri o gamă foarte largă de obiecte sanitare, echipamente de încălzire, aer condiționat și ventilație. Suntem importator direct în Moldova a multor producători de renume mondial în următoarele domenii: obiecte sanitare, încălzire, alimentare cu apă, ventilație, aer condiționat, surse regenerabile de energie.
Selectia celor mai buni furnizori in domeniu, comercializarea produselor de calitate, servicii oferite clientilor: livrare la domiciliu, consultanta tehnica de specialitate, proiectare, service in garantie si post-garantie, si nu in ultimul rand datorita personalului calificat, astazi am devenit unul dintre liderii în acest domeniu .
capcap-building
1000+
Produse
125
Categorii
57
Branduri
Showroom
În Chișinău
Sortiment bogat
Obiectivul nostru principal este sa intampinam nevoile tuturor categoriilor de clienti,oferind o gama larga de produse si servicii flexibile.
Parteneri de încredere
Lucrând cu multe branduri globale de mulți ani, ne-am asigurat de fiabilitatea și calitatea muncii lor și a produselor pe care le produc.
Showroom
Punem la dispoziția vizitatorilor un showroom de obiecte sanitare, sisteme de încălzire, climatizare și ventilare de peste 5.000 m.p. în scopul de a se familiariza cu cele mai noi sau mai bine vândute game de produse.
Showroomul Cap-Cap găzduiește ambiente remarcabile prin stiluri variate și colecții inovatoare, fiind proiectat întocmai să te inspire la fiecare pas în găsirea produselor ideale pentru locuința ta. Echipa noastră Cap-Cap îți garantează asistență profesională și dedicare într-o atmosferă confortabilă și prietenoasă.
Te așteptăm în vizită să îți transformăm visul în realitate!
Program de lucru
Luni - Vineri
09:00 - 18:00
Sâmbătă
10:00 - 14:00
Duminică
Zi liberă
Adresa
Chişinău
str. Bucovinei, 7, etaj 1
sectorul Ciocana, Chișinău
Livrare si plata
După ce ați achitat comanda, puteți folosi livrarea noastră la domiciliu, după ce ați avertizat managerul despre aceasta.
Gamă largă de servicii
Pe lângă o gamă largă de produse, oferim o gamă de servicii, precum: consultanță tehnică, proiectare arhitecturală și inginerească, design de interior, montaj echipamente, service în garanție și post-garanție.

Contacte

Adresa
Luni - Vineri:  
00 - 18false00
Sâmbătă:  
00 - 14false00
Duminică:  
Zi liberă
Chişinău
str. Bucovinei, 7, etaj 1
Rețele de socializare
Abonați-vă la rețelele noastre sociale și urmăriți promoțiile și știrile
Suntem în Telegram
t.me/cap-cap.md
Parteneri
Aflați condițiile detaliate de parteneriat, operatorul nostru vă va contacta pentru a vă răspunde la toate întrebările
Apeluri
Împărtășiți-vă experiența de utilizare a platformei noastre, feedback cu privire la calitatea mărfurilor și a activității magazinului
Duo-Ego S.R.L.
Telefon mobil:
Telefon fix:
Duo-Ego S.R.L. © 2022. All rights reserved.
E-mail:
Adresa:
Chisinau, Moldova, str. Bucovinei 7

Duo-Ego S.R.L. © 2022. All rights reserved.