Mobila de baie

Magazinul CAP-CAP din Chisinau, strada Bucovinei 7, propune spre vinzare mobila de baie separat sau in set: lavoare cu dulap, dulap cu oglinda, dulap penal, oglinda cu iluminare LED, mobilier si blat pentru lavoar, cu reduceri si in credit. Brand-uri: Cersanit, Crea, Ideal Standard, Orka, Roca direct de la producatori. Garantie si livrare in Moldova.

Mobila de baie este o componentă esențială a designului unei băi, contribuind la funcționalitatea și aspectul estetic al spațiului. Iată o descriere generală a mobilei de baie, tipurile disponibile, destinația și cum se integrează într-o baie modernă:

Descriere a mobilei de baie:

1. Materiale: Mobilierul de baie poate fi fabricat din diverse materiale, cum ar fi lemnul, MDF (placă din fibre de densitate medie), PVC, metal sau chiar sticlă, în funcție de preferințe și buget.

2. Finisaje: Suprafețele pot fi tratate cu diferite finisaje pentru a le conferi rezistență la umiditate, cum ar fi lacul sau vopseaua rezistentă la apă.

3. Design: Există o varietate de stiluri și modele disponibile, de la designuri clasice sau tradiționale până la opțiuni moderne și minimaliste.

4. Functionalitate: Mobila de baie este proiectată să ofere spațiu de stocare pentru articolele de baie, cum ar fi prosoape, produse de îngrijire personală și alte accesorii. De asemenea, unele piese pot avea funcționalități suplimentare, cum ar fi sertare cu sistem de închidere automată sau oglinzi integrate.

Tipuri de mobilă de baie:

1. Dulapuri sub chiuvetă: Acestea sunt amplasate sub chiuvetă și oferă spațiu de depozitare pentru obiecte mai mari, precum produsele de curățare sau prosoapele.

2. Sertare și dulapuri suspendate: Aceste piese sunt montate pe perete, economisind spațiu pe podea și conferind băii un aspect modern și aerisit.

3. Etajere și rafturi: Sunt ideale pentru depozitarea obiectelor mici sau a decorațiunilor și pot fi montate pe perete sau așezate pe podea.

4. Mobilier modular: Permite personalizarea spațiului în funcție de nevoi, combinând diferite module sau piese pentru a crea un design unic.

Destinația mobilei de baie:

1. Stocare: Mobila de baie este esențială pentru a asigura un spațiu organizat și curat. Aceasta oferă locuri de depozitare pentru a păstra ordine în baie și pentru a ascunde obiecte personale.

2. Estetică: Mobilierul de baie contribuie semnificativ la aspectul general al băii, contribuind la atmosfera și stilul acesteia.

3. Funcționalitate: Oferă un spațiu practic pentru a păstra la îndemână produsele de igienă personală și alte articole necesare.

Baie Modernă:

În baia modernă, mobilierul se integrează adesea cu tehnologia și designul minimalist. Culorile neutre, suprafețele lucioase sau mate, formele simple și tehnologia inteligentă pot fi aspecte importante în amenajarea băii moderne.

Baile moderne pun accent pe eficiența spațiului, iluminare eficientă, materiale durabile și un design curat. Mobila de baie trebuie să îndeplinească aceste cerințe, oferind în același timp un aspect estetic plăcut.

Rețineți că preferințele în design pot varia, iar mobila de baie poate fi adaptată pentru a se potrivi gusturilor individuale și nevoilor specifice ale fiecărui utilizator.

Suna-ți acum la +373 68 44 88 99 pentru consultație.
Solicită un apel de la consultantul nostru.
Sau vino pe loc direct la magazinul nostru pe adresa Chișinău, str. Bucovinei 7.