Articole sanitare

Duo-Ego si Magazinul Cap-Cap din Chisinau, strada Bucovinei 7, propune la vinzare cazi de baie, cabine de dus, mobila de baie, baterii si chiuvete de bucatarie, vase WC, lavoare, bideu, in credit si cu reduceri. Garantie de la producator, montare si transport in Chisinau, Moldova. 

Când vine vorba de articole sanitare pentru camera de baie, există o mulțime de opțiuni pentru a crea un spațiu modern și eficient. Iată câteva elemente și caracteristici de design care pot contribui la un aspect contemporan și la eficiența camerei de baie:

 1. Chiuveta suspendată sau cu blat: Optați pentru o chiuvetă suspendată sau cu un blat modern și simplu. Acestea sunt ușor de curățat și oferă un aspect curat și elegant. Chiuvetele sub blat sunt, de asemenea, o opțiune populară.

 2. Baterii și accesorii de baie: Alegeți baterii moderne cu linii curate și accesorii asortate. Poate fi vorba despre robinete, suporturi de prosoape, suporturi de săpun și alte accesorii.

 3. Toaletă suspendată: O toaletă suspendată este nu doar o opțiune modernă, dar și o soluție eficientă în ceea ce privește spațiul. Aceasta lasă podeaua deschisă și ușoară de curățat.

 4. Dulapuri de baie încorporate: Pentru a economisi spațiu și a păstra baia organizată, optați pentru dulapuri de baie încorporate cu uși sau sertare, care oferă spațiu pentru depozitare.

 5. Duș deschis: Dacă aveți suficient spațiu, un duș deschis, fără cadă sau ușă, poate conferi un aspect modern și spațiu suplimentar pentru circulație.

 6. Lumină naturală și iluminare: Deschiderile de ferestre mari și iluminarea eficientă pot face o cameră de baie să pară mai spațioasă și mai prietenoasă. Folosiți lumini LED pentru un aspect modern și economie de energie.

 7. Oglindă cu iluminare integrată: O oglindă cu iluminare integrată oferă o iluminare uniformă și poate servi ca un element central al designului camerei de baie.

 8. Gresie și faianță moderne: Alegeți gresie și faianță cu modele și culori moderne. Gama largă de opțiuni de design vă permite să creați un aspect personalizat.

 9. Unități de stocare pentru produse de igienă personală: Pentru o eficiență crescută, utilizați organizatoare și suporturi pentru produse de igienă personală, cum ar fi săpun, șampon și loțiuni.

 10. Toală încălzitoare: O toală încălzitoare poate adăuga un nivel de confort și eficiență, permițând prosoapelor să se usuce rapid și să fie mereu calde.

 11. Ventilație adecvată: Asigurați-vă că există o ventilație adecvată pentru a preveni acumularea de umiditate și mucegai.

În final, designul unei camere de baie moderne și eficiente depinde de preferințele personale și de spațiul disponibil. Este important să luați în considerare eficiența și funcționalitatea, alături de aspectul estetic, pentru a crea un spațiu de baie care să răspundă nevoilor dvs. și să ofere un mediu plăcut.