Boiler electric Atlantic O Pro Small
Boiler electric Atlantic O Pro Small 10 L (conectare de jos) 10 LDeasupra chiuvetei 1 860 lei
Boiler electric Atlantic O Pro Small 10 L (conectare de sus) 10 LSub chiuveta 1 860 lei
Boiler electric Atlantic O Pro Small 15 L (conectare de sus) 15 LSub chiuveta 2 015 lei
Boiler Atlantic O Pro Small (821181) 15 L RB (conectare jos) 15 LDeasupra chiuvetei 2 015 lei
Boiler electric Atlantic O Pro Small 30 L (conectare de jos) 30 LDeasupra chiuvetei 5 800 lei
Descriere

Încălzitorul electric de apă ATLANTIC O`PRO SMALL PC 10 SB este destinat instalării sub chiuvetă și permite asigurarea cu apă caldă a unei singure puncte de alimentare cu apă. Datorită dimensiunilor compacte, încălzitorul de apă poate fi "înglobat" în mobilierul de bucătărie.

În construcția încălzitorului de apă se utilizează rezistență electrică (ТЭН) din cupru. Anodul de magneziu este folosit ca principală protecție a rezervorului de lucru și a elementului de încălzire împotriva coroziunii. Pentru o protecție suplimentară, inginerii francezi au dezvoltat o tehnologie unică - Protecția Ohmică (O'Pro). În fiecare încălzitor de apă din seria O`PRO SMALL, între ТЭН și anodul de magneziu, este instalat un dispozitiv care permite prelungirea duratei de viață a anodului de magneziu de două ori. Această tehnologie permite economisirea la întreținerea tehnică și efectuarea acesteia doar o dată pe an. Elementul de încălzire din cupru cu o putere de 2000 W încălzește apa până la 63°C în doar 19 minute, fără a supraîncărca rețeaua electrică. Consumul de energie electrică pentru 1 ciclu de încălzire este de aproximativ 635 Wh.

Rezervorul intern al încălzitorului de apă este suplimentar protejat de un email de înaltă calitate care conține zirconiu. Toate modelele din seria O`PRO SMALL au un strat dens de izolație cu spumă poliuretanică, ceea ce permite reducerea pierderilor de căldură la doar 5-6°C pe zi și menținerea apei calde pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Funcționarea absolut silențioasă și reglarea externă a temperaturii fac utilizarea încălzitorului de apă confortabilă.

Garanția producătorului pentru rezervorul de lucru al încălzitorului de apă din seria O`PRO SMALL este de 5 ani, iar pentru partea electrică - 2 ani.


CARACTERISTICI:

  • Ventil de siguranță, mufă dielectrică
  • Sistem de protecție anticorozivă suplimentară O`Pro, care reduce intensitatea consumului de anod de magneziu și, prin urmare, crește durata sa activă de protecție a rezervorului intern împotriva coroziunii
  • Anod de magneziu
  • Indicator de încălzire
  • Izolație ecologică din spumă poliuretanică
  • Conducte de alimentare cu apă rece și de prelevare a apei calde din oțel inoxidabil
  • Termostat cu protecție la supraîncălzire
  • Cablu și mufă incluse
Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
1 860lei