Boiler electric Atlantic Seatite Cube 100 L

Cod:
11144
Favorite
5 900 lei
În coș
Cantitatea
Grafic de lucru
Lu - Vi:
09:00 - 18:00
, Sâ:
09:00 - 16:00
Boiler electric Atlantic Seatite Cube
Boiler electric Atlantic Seatite Cube 50 L 50 LPe perete 4 150 lei
Boiler electric Atlantic Seatite Cube 75 L 75 LPe perete 5 350 lei
Boiler electric Atlantic Seatite Cube 100 L 100 LPe perete 5 900 lei
Descriere

ATLANTIC STEATITE CUBE VM 100 S4 C - un boiler electric de acumulare cu un design modern, care încorporează cele mai bune inovații pentru confort. Boilerul are o formă de prismă și poate fi instalat în orice interior sau încorporat în mobilier.

În construcția boilerului este utilizat un element de încălzire unic „uscat” din steatit, dezvoltat de inginerii companiei franceze ATLANTIC. Compania ATLANTIC a fost prima care a aplicat tehnologia elementelor de încălzire ceramice (rezistențe electrice) în aparatele electrocasnice. Elementul de încălzire „uscat” din steatit nu intră în contact cu apa, fiind protejat de un cilindru emailat din oțel. Datorită acestui fapt, rezervorul boilerului este maxim protejat împotriva coroziunii și a depunerilor de calcar. Pentru o protecție suplimentară împotriva coroziunii și a depunerilor minerale, în boilerele acestei serii se utilizează un anod de magneziu, care are o durată de viață extinsă. Utilizarea elementului de încălzire din steatit și a anodului de magneziu prelungește durata de funcționare a boilerului și permite o reducere semnificativă a costurilor de întreținere.

Bazinul interior al boilerului este suplimentar protejat de un email de înaltă calitate, conținând zirconiu. Toate boilerele din seria ATLANTIC STEATITE CUBE au un strat dens de izolație poliuretanică, ceea ce permite reducerea pierderilor de căldură la doar 5-6°C pe zi și menținerea apei calde pentru o perioadă foarte lungă de timp. Termostatul capilar încorporat cu precizie de 1°C determină temperatura de încălzire a apei, permițându-vă să economisiți până la 15% din energia electrică.

Designul modern al boilerului îi permite să se integreze armonios în interiorul dumneavoastră, iar funcționarea absolut silențioasă și reglajul extern al temperaturii fac exploatarea boilerului confortabilă. ATLANTIC STEATITE CUBE cu un volum de 100 litri este potrivit pentru o familie de 3 persoane.

Compania ATLANTIC are cea mai mare rețea de centre de service autorizate din Rusia. De asemenea, la dispoziția dvs. este un centru de apel unic, unde veți fi ascultat cu atenție și cu siguranță vi se va oferi ajutor.

Garantia producatorului pentru rezervorul de lucru al boilerului este de 7 ani, iar pentru partea electrică - 2 ani.

CARACTERISTICI:

 • Panou electronic modern cu indicare și afișare a procesului de încălzire a apei
 • Element de încălzire „uscat” din steatit
 • Mod „MANUAL” - permite reglarea temperaturii încălzirii apei între 24 și 65°C
 • Mod „ANTIGEL” - menținerea automată a temperaturii la +7°C, în scopul reducerii consumului de energie în perioadele de absență a utilizatorului.
 • Bazinul de lucru și cilindrul elementului de încălzire sunt acoperite cu email conținând zirconiu - protecție 100% împotriva coroziunii electrochimice și proprietăți antibacteriene suplimentare
 • Izolație ecologică din poliuretan cu densitate mare
 • Conexiuni pentru alimentarea cu apă rece și preluarea apei calde din oțel inoxidabil
 • Termostat capilar ultrafin - economie de energie de până la 15%
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Clasa de protecție IP 24 - poate fi instalat în băi
 • Clasa de eficiență energetică ErP - C
 • În pachet sunt incluse cablul cu mufă, supapa de siguranță, mufa dielectrică, suport
Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
5 900lei