Boiler electric Atlantic Seatite Cube 50 L

Cod:
11141
Favorite
4 150 lei
În coș
Cantitatea
Grafic de lucru
Lu - Vi:
09:00 - 18:00
, Sâ:
09:00 - 16:00
Boiler electric Atlantic Seatite Cube
Boiler electric Atlantic Seatite Cube 50 L 50 LPe perete 4 150 lei
Boiler electric Atlantic Seatite Cube 75 L 75 LPe perete 5 350 lei
Boiler electric Atlantic Seatite Cube 100 L 100 LPe perete 5 900 lei
Descriere

Atlantic Steatite Cube Slim VM 50 S3 C 1500W este un încălzitor de apă electric de acumulare cu un design modern în formă de prismă, cu o panou electronic de control. Forma CubeSlim permite obținerea cu 30% mai multă apă caldă în comparație cu modelele de formă cilindrică cu același volum. Este o soluție ideală pentru regiunile cu apă dură.

DESIGN MODERN Încălzitorul de apă cu o formă îngustă și un design modern unic vă permite să utilizați spațiul casei dvs. cel mai eficient. Dimensiunea încălzitorului de apă în adâncime, cu luarea în considerare a fixărilor, este doar de 34,7 cm, înălțimea 90,4 cm.

ELEMENT DE ÎNCĂLZIRE „USCAT” În construcția încălzitorului de apă se utilizează un element de încălzire „uscat” unic din stearat, dezvoltat de inginerii companiei franceze ATLANTIC. ATLANTIC a fost prima companie care a aplicat tehnologia elementelor ceramice de încălzire (rezistențe) în aparatele de uz casnic. Elementul „uscat” de încălzire din stearat nu intră în contact cu apa, fiind protejat de un cilindru de oțel emailat. Datorită acestui fapt, rezervorul încălzitorului de apă este maxim protejat împotriva coroziunii și a depunerilor de calcar.

PANOU ELECTRONIC DE CONTROL

Ecranul afișează procesul de încălzire a apei calde. Interfață intuitivă pentru a selecta cu ușurință modul de funcționare și a regla temperatura apei calde în funcție de nevoile utilizatorului. Modul „Setare manuală” - vă permite să setați temperatura dorită a apei calde în intervalul 24-65°C. Modul

„FROST FREE” - menține automat temperatura la +7°C pentru a reduce consumul de energie în perioadele de absență a utilizatorului.

EMAIL DE CALITATE DIAMOND Rezervorul de lucru este acoperit cu un email conținând zirconiu - protecție 100% împotriva coroziunii electrochimice și proprietăți antibacteriene suplimentare.

IZOLAȚIE CU SPUMĂ DE POLIURETAN DE ÎNALTĂ DENSITATE (FĂRĂ CFC) Densitatea mare a izolației termice utilizate asigură pierderi termice reduse și permite menținerea apei calde pentru o perioadă îndelungată.

GARANȚIE Garanția producătorului pentru rezervorul de lucru al încălzitorului de apă este de 7 ani, iar pentru partea electrică - 2 ani.

CARACTERISTICI:

 • Panou electronic modern cu indicații și afișarea procesului de încălzire a apei
 • Element de încălzire „uscat” din stearat
 • Producția de apă caldă este crescută cu 30%
 • Mod „Manual” - permite reglarea temperaturii apei calde între 24 și 65°C
 • Mod „ANTIGEL” - menține automat temperatura la +7°C pentru a reduce consumul de energie în perioadele de absență a utilizatorului.
 • Rezervorul de lucru și cilindrul elementului de încălzire sunt acoperite cu un email conținând zirconiu - protecție 100% împotriva coroziunii electrochimice și proprietăți antibacteriene suplimentare
 • Izolație ecologică din spumă de poliuretan de înaltă densitate
 • Conectori pentru alimentarea cu apă rece și preluarea apei calde din oțel inoxidabil
 • Termostat capilar ultra precis - economie de energie de până la 15%
 • Protecție împotriva supraincalzirii
 • Clasă de protecție IP 24 - poate fi instalat în băi
 • Clasă de eficiență energetică ErP-С
 • Cablu cu fișă, supapă de siguranță, mufă dielectrică, suport sunt incluse în pachet.
Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
4 150lei