Boiler electric Atlantic Seatite Cube Wi-Fi 100 L

Cod:
11145
Favorite
7 325 lei
În coș
Cantitatea
Grafic de lucru
Lu - Vi:
09:00 - 18:00
, Sâ:
09:00 - 16:00
Boiler electric Atlantic Seatite Cube Wi-Fi
Boiler electric Atlantic Seatite Cube Wi-Fi 75 L 75 LPe perete 6 865 lei
Boiler electric Atlantic Seatite Cube Wi-Fi 100 L 100 LPe perete 7 325 lei
Descriere

Atlantic Steatite Cube WI-FI ES-VM 100 S4 C2 WD (2400W) alb – este un încălzitor electric de apă pentru uz casnic de culoare albă din seria premium a producătorului francez Atlantic, cu funcție de control prin Wi-Fi.

Acest boiler face parte din seria populară Steatite Cube, care a fost actualizată în 2021, beneficiind de o eficiență energetică mai mare și de un panou de control tactil îmbunătățit sub forma unei picături, cu indicator de funcționare a încălzitorului de apă.

Capacitatea acestui încălzitor de apă este suficientă pentru o familie de 3-4 persoane, iar izolația termică eficientă și sistemele moderne de control al funcționării contribuie la minimizarea costurilor de încălzire a apei.

Boilerele Atlantic Steatite Cube WI-FI ES-VM 100 S4 C2 WD (2400W) alb se remarcă prin elementul de încălzire uscat de tip stéatit proprietar, forma lor cubică compactă și designul modern, făcându-le potrivite pentru orice interior.

Puterea mare a elementului de încălzire asigură încălzirea rapidă a apei: de la 15 la 65 °C, apa se încălzește în doar 148 de minute, temperatura maximă de încălzire a apei fiind de 70 °C. Capacitatea rezervorului este de 100 de litri.

Împreună cu încălzitorul de apă, sunt incluse în pachet:

  • supapă de siguranță;
  • cablu cu fișă;
  • mufă dielectrică;
  • un suport de perete.

Control confortabil

Monitorizați funcționarea boilerului Atlantic Steatite Cube Wi-Fi 100 cu ajutorul noului interfață om-mașină, selectând parametrii de lucru cu doar câteva atingeri pe panoul tactil.

Aplicația mobilă Cozytouch (disponibilă pentru descărcare în Google Play și App Store) vă permite să controlați toate dispozitivele de uz casnic de la Atlantic de pe smartphone-ul dvs. Puteți ajusta precis programul și modurile de funcționare, precum și să urmăriți consumul lor de energie.

Alegeți cantitatea necesară de apă pentru nevoile dvs. (temperatura apei):

  • Modul "Boost" – încălzitorul de apă încălzește apa până la temperatura maximă de 70 °C, apoi revine la temperatura pre-setată.
  • Modul "Eco+" – modul de funcționare automată, în care setările se adaptează obiceiurilor zilnice ale utilizatorilor.
  • Modul "Absență (7 °C)" vă permite să nu vă faceți griji cu privire la integritatea boilerului în timpul absenței în perioada de iarnă; temperatura apei va fi menținută la +7 grade Celsius, prevenind înghețarea și evitând consumul inutil de energie electrică.

Element de încălzire stéatit uscat

Elementele de încălzire stéatite uscate reprezintă o tehnologie patentată a mărcii Atlantic. Aceste elemente de încălzire au o serie de avantaje față de elementele de încălzire tradiționale "umede".

Elementele de încălzire stéatite nu intră în contact direct cu apa, deoarece sunt protejate de un cilindru de oțel acoperit cu email.

Datorită suprafeței mari a elementului de încălzire stéatit, se asigură o suprafață semnificativă de schimb termic și, în consecință, o încălzire mai rapidă a apei.

Ghilimeaua de oțel simplifică în mod semnificativ întreținerea și înlocuirea elementelor de încălzire, deoarece nu este necesar să se golească apa din boiler. În plus, boilerele Atlantic Steatite Cube Wi-Fi 100 pot fi utilizate în rețelele cu apă dură. Pentru o protecție fiabilă împotriva coroziunii electrochimice, este instalat un anod de magneziu.

Email Diamond-Quality

Acoperirea de email a pereților rezervorului și a cilindrului elementului de încălzire protejează eficient metalul de acțiunea coroziunii și a substanțelor agresive din apă, prelungind la maxim durata de viață a aparatului.

Economie

Ca izolație termică în boilerele Atlantic Steatite Cube WI-FI ES-VM 100 S4 C2 WD (2400W) alb se utilizează o izolație de poliuretan fără clorofluorocarbone, foarte eficientă energetic.

De asemenea, reducerea consumului de energie electrică este favorizată de un termostat electronic de înaltă precizie, care permite reducerea consumului cu până la 15% (în funcție de caracteristicile utilizării boilereului).

Cu ajutorul aplicației mobile Cozytouch, puteți programa și ajusta modurile de funcționare ale boilereului dvs., contribuind semnificativ la reducerea consumului de energie.

Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
7 325lei