Boiler electric Atlantic Seatite Cube Wi-Fi 75 L

Cod:
11143
Favorite
6 865 lei
În coș
Cantitatea
Grafic de lucru
Lu - Vi:
09:00 - 18:00
, Sâ:
09:00 - 16:00
Boiler electric Atlantic Seatite Cube Wi-Fi
Boiler electric Atlantic Seatite Cube Wi-Fi 75 L 75 LPe perete 6 865 lei
Boiler electric Atlantic Seatite Cube Wi-Fi 100 L 100 LPe perete 7 325 lei
Descriere


Atlantic Steatite Cube WI-FI ES-VM 75 S4 C2 WD (2400W) white – un boiler electric de uz casnic de culoare albă, din seria premium a producătorului francez Atlantic, cu funcție de control prin Wi-Fi.


Acest boiler face parte din populara serie Steatite Cube, care a fost actualizată în 2021, obținând o eficiență energetică mai mare și un panou de control tactil îmbunătățit în formă de picătură cu indicatoare de funcționare ale boilerului.


Volumul acestui boiler este suficient pentru o familie de 3-4 persoane, iar izolația termică eficientă și sistemele moderne de control al funcționării îi permit să minimizeze cheltuielile de încălzire a apei.


Boilerele Atlantic Steatite Cube WI-FI ES-VM 75 S4 C2 WD (2400W) white se remarcă prin rezistența lor unică din steatit uscată, forma lor cubică compactă și designul modern, ceea ce le face potrivite pentru orice interior. Puterea mare a elementului de încălzire asigură încălzirea rapidă a apei, de la 15 la 65 °C, în doar 115 minute, iar temperatura maximă de încălzire a apei este de 70 °C. Volumul rezervorului este de 75 litri.


Împreună cu boilerul, în pachetul de livrare sunt incluse:

- supapa de siguranță;

- cablul cu mufă;

- mufa dielectrică;

- un suport de perete.


Control confortabil

Controlează funcționarea boilerului Atlantic Steatite Cube Wi-Fi 75 cu noul său interfață om-mașină, selectând parametrii de funcționare necesari printr-un număr minim de atingeri pe panoul său tactil.

Aplicația mobilă Cozytouch (disponibilă pentru descărcare în Google Play și App Store) vă permite să controlați toate echipamentele electrocasnice Atlantic de pe smartphone-ul dvs.

Reglați cu precizie programul și modurile de funcționare, precum și monitorizați consumul lor de energie. Alegeți cantitatea necesară de apă în funcție de nevoile dvs. (temperatura apei)

- Mod „Boost”: boilerul încălzește apa la temperatura maximă de 70 °C și apoi revine la temperatura pre-setată anterior.

- „Modul Eco+” - modul de funcționare automată în care setările de funcționare sunt ajustate în funcție de obiceiurile zilnice ale utilizatorilor.

- Modul „Absență (7 °C)” vă permite să nu vă faceți griji cu privire la integritatea boilerului în timpul absențelor pe timp de iarnă;

temperatura apei va fi menținută la +7 grade, prevenind înghețarea și evitând consumul inutil de energie electrică.

Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
6 865lei