Boiler electric de pardoseala Atlantic Steatite Central 300 L

Cod:
11154
Favorite
10 500 lei
În coș
Cantitatea
Grafic de lucru
Lu - Vi:
09:00 - 18:00
, Sâ:
09:00 - 16:00
Boiler electric de pardoseala Atlantic Steatite Central
Boiler electric de pardoseala Atlantic Steatite Central 200 L 200 LPe pardoseală 9 100 lei
Boiler electric de pardoseala Atlantic Steatite Central 300 L 300 LPe pardoseală 10 500 lei
Descriere

Boilerele STEATITE Central Domestic sunt concepute pentru instalare în locații cu un consum ridicat de apă caldă. STEATITE Central Domestic 300 FS este ideal pentru mini-hoteluri, cafenele, pizzerii, complexe SPA sau instituții medicale. Elementul de încălzire de putere înaltă asigură încălzirea rapidă și uniformă a apei, precum și o performanță ridicată. Este posibilă conectarea echipamentului la rețeaua electrică la 220 V sau 380 V.

În construcția boilerului se utilizează o rezistență unică de tip „uscat” din stearat, dezvoltată de inginerii companiei franceze ATLANTIC. ATLANTIC a fost prima companie care a aplicat tehnologia elementelor ceramice de încălzire (rezistențe) în aparatele de uz casnic. Rezistența „uscată” din stearat nu intră în contact cu apa, fiind protejată de un cilindru de oțel emailat. Datorită acestui fapt, rezervorul boilerului este maxim protejat împotriva coroziunii și a depunerilor de calcar. Pentru o protecție suplimentară împotriva coroziunii și a depunerilor minerale, în boilerele acestei serii se utilizează un anod de magneziu, care are o durată de viață extinsă. Utilizarea rezistenței de stearat și a anodului de magneziu prelungesc durata de viață a boilerului și permit o reducere semnificativă a costurilor de întreținere. Spre deosebire de modelele tradiționale, întreținerea trebuie efectuată o dată la doi ani. Modelul STEATITE Central Domestic 300 FS este echipat cu o rezistență puternică de 3000 W, cu ajutorul căreia un volum de 300 de litri se încălzește până la 63°C în 346 de minute. În același timp, consumul de energie electrică pentru 1 ciclu de încălzire a apei este de aproximativ 17,3 kWh.

Bazinul intern al boilerului este suplimentar protejat de un email de înaltă calitate, care conține zirconiu. Toate boilerele din seria EXCLUSIVE au un strat dens de izolație din spumă de poliuretan, permițând reducerea pierderilor de căldură la doar 5-6°C pe zi și menținerea apei calde pentru o perioadă foarte lungă de timp. Termostatul capilar ultra precis încorporat, cu o precizie de 1°C, măsoară temperatura încălzirii apei, permițându-vă să economisiți până la 15% energie electrică.

Garantia producatorului pentru rezervorul de lucru al boilerului este de 7 ani, iar pentru partea electrică - 2 ani.

CARACTERISTICI:

  • Supapă de siguranță, mufă dielectrică
  • Anod de magneziu
  • Indicator de încălzire
  • Izolație ecologică din spumă de poliuretan
  • Conectori pentru alimentarea cu apă rece și preluarea apei calde din oțel inoxidabil
  • Termostat cu protecție la supraincalzire
Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
10 500lei