Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 65 L

Cod:
11147
Favorite
7 775 lei
În coș
Cantitatea
Grafic de lucru
Lu - Vi:
09:00 - 18:00
, Sâ:
09:00 - 16:00
Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi
Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 65 L 65 LPe perete 7 775 lei
Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 80 L 80 LPe perete 8 600 lei
Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 80 L Silver 80 LPe perete 8 700 lei
Descriere

Atlantic Vertigo Steatite WI-FI 80 ES-MP0652F220-S WD (2250W) alb - este un boiler electric casnic de culoare albă produs de Atlantic, un producător francez, cu posibilitatea de control prin Wi-Fi prin intermediul aplicației Cozytouch (disponibilă pentru descărcare în Google Play și App Store).

Această variantă face parte din populara serie Vertigo Steatite, care a fost actualizată în 2021, beneficiind de o panou de control tactil îmbunătățit în formă de picătură, cu indicator de funcționare a boilerului și o eficiență energetică sporită. Boilerele din seria Vertigo Steatite Wi-Fi au o formă rectangulară îngustă, sunt echipate cu 2 rezervoare (Double Tank) cu rezistențe uscate din stearat și permit atât montarea verticală, cât și cea orizontală.

În modelul Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 80 alb sunt utilizate două rezistențe de 1,0 kW în rezervorul de intrare și 2,25 kW în rezervorul de evacuare. Funcționarea rezistențelor este astfel concepută încât, atunci când temperatura în rezervorul de evacuare atinge valoarea setată de utilizator, se oprește rezistența de 2,25 kW și se activează cea de 1,0 kW în rezervorul de intrare, permițând astfel reducerea consumului de energie electrică.

Volumul rezervorului este de 65 de litri. Temperatura maximă de încălzire este de 70°C. Timpul de încălzire până la 65°C este de doar 199 de minute.

Împreună cu boilerul, în pachetul de livrare se includ:

  • supapă de siguranță;
  • cablu cu priză;
  • mufă dielectrică;
  • două suporturi pentru montarea pe perete.

Economie

Una dintre principalele avantaje ale boilerele Atlantic Vertigo Steatite WI-FI 80 ES-MP0652F220-S WD alb este eficiența lor ridicată, obținută prin intermediul izolației termice din poliuretan de înaltă densitate, fără utilizarea clorofluorocarburaților. De asemenea, datorită termostatului electronic de înaltă precizie, acestea pot reduce consumul de energie electrică cu până la 15% (în funcție de caracteristicile utilizării de către fiecare utilizator în parte).

Aplicația mobilă Cozytouch vă oferă posibilitatea de a ajusta programul și modurile de funcționare ale boilerului pentru a reduce semnificativ consumul de energie.

Elemente de încălzire din stearat "uscat"

Elementele de încălzire din stearat "uscat" (Steatite Technology) reprezintă o tehnologie unică patentată de Atlantic.

Aceste elemente de încălzire nu intră direct în contact cu apa, deoarece sunt protejate de un strat de email pe oțel și au o suprafață mai mare de schimb termic decât elementele de încălzire tradiționale. Acest lucru permite încălzirea apei mai rapid și împiedică formarea depunerilor pe elementul de încălzire, asigurând o durată de viață semnificativ mai mare în comparație cu elementele de încălzire "umede" obișnuite.

Datorită tijei de oțel cu acoperire de email de protecție, întreținerea tehnică este simplificată, deoarece nu este necesar să se golească apa din rezervoarele boilerului în timpul întreținerii sau înlocuirii elementelor de încălzire.

Deoarece elementele de încălzire din stearat nu intră în contact cu apa, boilerul Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 80 poate fi utilizat în rețelele de apă cu apă dură.

În fiecare dintre rezervoare este instalat un anod de magneziu pentru o protecție fiabilă împotriva coroziunii electrochimice.

Toate acestea asigură o durată de viață extrem de lungă a boilerele din seria Vertigo Steatite Wi-Fi.

Compactitate, flexibilitate în montare și design modern

Adâncimea boilerului este doar de 310 mm, ceea ce permite plasarea ușoară a acestuia în nișe, mobilier sau spații cu spațiu limitat. Posibilitatea montării atât vertical, cât și orizontal, vă permite să alegeți cu ușurință locul optim pentru instalare în aproape orice interior.

Datorită designului progresiv al boilerului de acumulare Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 80, acesta se integrează bine în majoritatea interioarelor moderne.

Email de calitate diamant

Acoperirea de email de înaltă calitate a rezervoarelor interioare și a tijelor de încălzire asigură protecție fiabilă împotriva coroziunii.

Control intuitiv tactil

Alegeți ușor cantitatea dorită de apă caldă (temperatura de încălzire).

Încălziți rapid apa prin modul Boost. Această funcție stabilește nivelul maxim de încălzire timp de 1 oră, iar la sfârșitul încălzirii, aparatul revine la modul anterior. Se activează printr-o apăsare scurtă.

"Mod confort (mod manual)": vă permite să setați manual temperatura apei calde, apăsând butoanele și selectând una dintre cele 5 niveluri de încălzire.

"Mod Eco+": mod automat de funcționare în funcție de obiceiurile zilnice ale utilizatorului.

Nu vă faceți griji pentru echipamentele dvs. când plecați iarna - "Modul de absență (7°C)" va menține o temperatură minimă pozitivă în rezervor.


Control prin Wi-Fi prin aplicația Atlantic Cozytouch

Aplicația mobilă Atlantic Cozytouch vă permite să controlați confortabil toate dispozitivele Atlantic și să monitorizați consumul lor de energie.

Cu ajutorul aplicației Cozytouch, puteți ajusta programul de funcționare al boilerului pentru a obține economii maxime de energie și pentru a asigura o exploatare confortabilă.

Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
7 775lei