Despre noi

Cap Cap - soluții inginerești pentru casa ta

Înființată în anul 2002 la Chișinău, în proces de evoluție, oferim astăzi clienților noștri o gamă foarte largă de obiecte sanitare, echipamente de încălzire, aer condiționat și ventilație. Suntem importator direct în Moldova a multor producători de renume mondial în următoarele domenii: obiecte sanitare, încălzire, alimentare cu apă, ventilație, aer condiționat, surse regenerabile de energie.

Selectia celor mai buni furnizori in domeniu, comercializarea produselor de calitate, servicii oferite clientilor: livrare la domiciliu, consultanta tehnica de specialitate, proiectare, service in garantie si post-garantie, si nu in ultimul rand datorita personalului calificat, astazi am devenit unul dintre liderii în acest domeniu.

1000+
Produse
125
Categorii
57
Producători
Showroom
în Chișinău
Asortiment bogat
Obiectivul nostru principal este sa intampinam nevoile tuturor categoriilor de clienti,oferind o gama larga de produse si servicii flexibile.
Parteneri de încredere
Lucrând cu multe branduri globale de mulți ani, ne-am asigurat de fiabilitatea și calitatea muncii lor și a produselor pe care le produc.
Showroom

Punem la dispoziția vizitatorilor un showroom de obiecte sanitare, sisteme de încălzire, climatizare și ventilare de peste 5.000 m.p. în scopul de a se familiariza cu cele mai noi sau mai bine vândute game de produse.

Showroomul Cap-Cap găzduiește ambiente remarcabile prin stiluri variate și colecții inovatoare, fiind proiectat întocmai să te inspire la fiecare pas în găsirea produselor ideale pentru locuința ta. Echipa noastră Cap-Cap îți garantează asistență profesională și dedicare într-o atmosferă confortabilă și prietenoasă.

Te așteptăm în vizită să îți transformăm visul în realitate!

Grafic de lucru

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 16:00

Duminică: Zi liberă

Adresa

Chişinău,
sectorul Ciocana,
str. Bucovinei 7, etaj 1

Livrare și achitare
După ce ați achitat comanda, puteți folosi livrarea noastră la domiciliu, după ce ați avertizat managerul despre aceasta.
Gamă largă de servicii
Pe lângă o gamă largă de produse, oferim o gamă de servicii, precum: consultanță tehnică, proiectare arhitecturală și inginerească, design de interior, montaj echipamente, service în garanție și post-garanție.
Contacte
Grafic de lucru

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 16:00

Duminică: Zi liberă

Rețele sociale
Abonați-vă la rețelele noastre sociale și urmăriți promoțiile și știrile
Suntem în Telegram
Află despre noi pe Facebook
Află despre noi pe Instagram
Fii partenerul nostru
Aflați condițiile detaliate de parteneriat, operatorul nostru vă va contacta pentru a vă răspunde la toate întrebările
Trimite cerere de partener
Reclamații
Împărtășiți-vă experiența de utilizare a platformei noastre, feedback cu privire la calitatea mărfurilor și a activității magazinului
Trimite reclamații