Termen de utilizare

I. Despre noi:

Serviciul https://www.capcap.md/ este oferit de Duo-Ego SRL cu șediul pe str. Bucovinei 7, Chisinau, 2075, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

 

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

- Prin posta la adresa de corespondenta: str. Bucovinei 7, Chisinau, 2075.

- Prin e-mail la: [email protected] - pentru initiere colaborari si parteneriate.

- Prin telefon la numarul: +37368448899

 

II. Despre capcap.md:

Capcap.md este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon. 

 

III. Proprietatea intelectuala:

Continutul si designul capcap.md, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele capcap.md fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 

Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

 

 

IV. Procedura de cumparare:

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe capcap.md este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza numerar curierului sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul V, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe capcap.md, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 

 

V. Cum cumpar:

 

V.1. Preturile:

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe capcap.md reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 20%, valabila in Republica Moldova). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

 

V.2. Metode de plata:

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, operatorul vă va transmite un cont spre plată. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

 

VI. Garantie si service postvanzare:

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 12 luni ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa.

 

VII. Descrierea si returnarea produselor:

Capcap.md depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, capcap.md nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de capcap.md este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia RM in vigoare. 

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat. 

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

- certificate de garantie extinsa; 

 

Capcap.md isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

 

VIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale:

Capcap.md respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract. 

 

 

IX. Prezentarea ofertei:

Capcap.md isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul capcap.md, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul capcap.md au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul capcap.md au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.