Cabine de dus

58 produse
implicit
Filtru
Sticlă de duș Radaway Walk-In Modo New II
5 460 - 6 870 lei
Cabina dus Radaway Alienta A
6 670 - 7 000 lei
Cabina dus Radaway Alienta C
6 670 - 7 000 lei
Cabina dus Radaway Premium Pro KDJ
12 320 - 12 920 lei
Cabina dus Radaway Premium Pro Black KDJ
13 560 - 14 210 lei
Cabina dus Radaway Idea KDJ White
14 060 lei
Cabina dus Radaway Furo KDJ
17 150 lei
Cabina dus Radaway Furo KDD
18 040 - 18 780 lei
Cabina dus Radaway NES Black KDS
14 640 lei
Ușa de nișă Radaway Alienta DWJ
5 060 - 5 490 lei
Sticlă de duș Radaway Walk-In Modo New Black II
6 030 - 7 610 lei
Ușa de nișă Radaway Premium Pro DWJ
8 130 - 8 670 lei
Ușa de nișă Radaway Premium Pro Black DWJ
8 990 - 9 580 lei

Magazinul CAP-CAP Chisinau str. Bucovinei 7 si compania Duo-Ego prezinta Cabine de dus Asimetrice, Patrate si dreptunghiulare, Pe perete, Pentagonale, Semirotunde, Walk-in/intrare libera de calitate superioara cu posibilitatea de cumparare in credit sau primesti o reducere garantata.

Desigur, cabinele de duș sunt o parte esențială a multor băi moderne, oferind o experiență de duș confortabilă și practică. Iată o privire mai atentă la tipurile de cabine de duș, caracteristicile, elementele componente, forme, dimensiuni și designul modern:

Tipuri de cabine de duș:

 1. Cabine de duș deschise: Aceste cabine nu au uși sau perdele, oferind acces liber la duș. Sunt ideale pentru băile spațioase și moderne.

 2. Cabine de duș cu uși glisante: Ușile glisante economisesc spațiu și oferă un aspect modern. Sunt potrivite pentru băile mai mici, unde spațiul este limitat.

 3. Cabine de duș cu uși batante: Ușile batante sunt tradiționale și pot oferi un aspect mai clasic. Sunt ideale pentru băile mai spațioase.

 4. Cabine de duș cu uși pivotante: Ușile pivotante se rotesc în jurul unui ax și oferă un acces ușor și elegant la duș. Sunt potrivite pentru diverse dimensiuni de băi.

Caracteristici ale cabinei de duș:

 1. Materiale durabile: Cadrele din aluminiu sau oțel inoxidabil și panourile din sticlă se numără printre materialele comune și durabile.

 2. Sticlă securizată: Sticla securizată sau tratată împotriva petelor asigură siguranța și ușurința de curățare.

 3. Dușuri multifuncționale: Cabinele moderne pot include dușuri cu funcții multiple, cum ar fi dușuri de ploaie, dușuri cu masaj sau dușuri cu abur.

 4. Sisteme de iluminare: Iluminarea încorporată în cabina de duș poate crea o atmosferă plăcută și poate fi personalizată.

Elemente componente:

 1. Panouri din sticlă: Panourile din sticlă formează pereții cabinei de duș, asigurând separarea de restul băii.

 2. Uși: Ușile pot fi glisante, batante sau pivotante, în funcție de preferințe și spațiul disponibil.

 3. Cadă sau bază de duș: O cadă sau o bază de duș reprezintă zona în care apa se scurge și poate fi prevăzută cu un sistem de drenare.

 4. Dușuri și robinete: Dușurile moderne pot avea multiple funcții și pot fi reglabile în funcție de preferințele utilizatorului.

 5. Scaune sau rafturi: Unele cabine de duș includ elemente suplimentare, cum ar fi scaune încorporate sau rafturi pentru produsele de duș.

Forme și dimensiuni:

 1. Pătrată: Cabinele de duș pătrate sunt potrivite pentru băi mai mici și pot fi plasate în colțuri.

 2. Rectangulară: O formă mai alungită poate oferi mai mult spațiu în interior și poate fi potrivită pentru băi mai mari.

 3. Unghiulară: Cabinele de duș unghiulare pot fi așezate în colțuri și au o formă modernă și estetică.

 4. Rotundă: Cabinele de duș rotunde pot adăuga o notă de eleganță și sunt potrivite pentru băi mai mari.

Design modern:

 1. Sticlă transparentă sau semi-transparentă: Sticla transparentă sau semi-transparentă este adesea preferată pentru a crea o senzație de spațiu și lumină în baie.

 2. Finisaje contemporane: Cadrele din aluminiu sau oțel inoxidabil cu finisaje moderne și minimaliste sunt populare.

 3. Control digital: Cabinele moderne pot avea panouri de control digital pentru a ajusta temperatura și presiunea apei, precum și pentru a controla funcțiile suplimentare, cum ar fi iluminarea și dușurile cu masaj.

 4. Sisteme de economisire a apei: Designul modern poate include tehnologii care contribuie la economisirea apei și energiei.

În concluzie, cabinele de duș moderne vin într-o varietate de tipuri, dimensiuni și stiluri, oferind opțiuni pentru toate preferințele și nevoile. Aspectul lor practic și estetic îi face o alegere populară în amenajarea băilor contemporane.

Suna-ți acum la +373 68 44 88 99 pentru consultație.
Solicită un apel de la consultantul nostru.
Sau vino pe loc direct la magazinul nostru pe adresa Chișinău, str. Bucovinei 7.