Cada Freestanding Solid Surface Riho Madrid 180x86x54 white matt

Cod:
4967
Favorite
52 032 lei
102 024
În coș
Cantitatea
Grafic de lucru
Lu - Vi:
09:00 - 18:00
, Sâ:
09:00 - 16:00
Descriere

Madrid este una dintre cele mai noi căzi autoportante din seria Solid Surface din ofertă. Nu sunt necesare picioare, cadru sau corp pentru a-l instala. Are o formă uniformă, fără îmbinări sau suduri, cu dimensiunile de 180 x 86 cm În acest corp unghiular în formă de cub se potrivește un bol oval moale de parcă ar fi gol. Finisajul ultra-mat al materialului creează o senzație pufoasă și confortabilă. Sistemul de preaplin, ascuns într-unul dintre pereți, dezvăluie doar o gaură îngustă, alungită.

Linia exclusivă Solid Surface este o cadă de baie modernă de sine stătătoare. Aceasta înseamnă că nu au nevoie de picioare, un cadru sau un corp pe care să stea. Toate au o formă uniformă, fără îmbinări sau suduri. Toate au un design minimalist, dar diferă ca formă și dimensiune.

Căzile de sine stătătoare sunt realizate dintr-un material preparat după rețeta originală RIHO și aparțin grupului de materiale cunoscute pe piață sub denumirea generală Solid Surface. Este foarte plăcută și caldă la atingere, iar finisajul său ultra-mat garantează o experiență vizuală uimitoare. La comandă specială, o cadă de sine stătătoare din seria Solid Surface poate fi vopsită la exterior în orice culoare din paleta RAL (opțiune Bi-Color).

Se cumpără cu produsul
Toate produsele(8)
Accesorii pentru căzi(8)
Alți producatori de căzi de baie
Căzi de baie Cersanit
Căzi de baie Ideal Standard
Căzi de baie Riho
Căzi de baie Roca
Căzi de baie Villeroy-Boch
52 032lei