Pompa de caldura ATLANTIC LORIA DUO split (+ACM)
Pompa de caldura ATLANTIC LORIA DUO split 4 kW 220V (+ACM) 4 kW 118 700 lei
Pompa de caldura ATLANTIC LORIA DUO split 6 kW 220V (+ACM) 6 kW 124 300 lei
Pompa de caldura ATLANTIC LORIA DUO split 8 kW 220V (+ACM) 8 kW 129 900 lei
Pompa de caldura ATLANTIC LORIA DUO split 10 kW 220V (+ACM) 10 kW 144 000 lei
Descriere

Pompa de căldură ATLANTIC LORIA split - este un sistem modern de încălzire și răcire, conceput pentru a asigura o temperatură confortabilă în încăperi. Această unitate de pompare a căldurii este formată din unități interioare și exterioare, permițând distribuirea eficientă a căldurii și răcirea în diferite zone.

Pompa de căldură ATLANTIC LORIA split este dotată cu tehnologia inverter, care permite reglarea puterii de funcționare a sistemului în funcție de necesități, asigurând o eficiență energetică ridicată și reducerea costurilor de energie electrică. Acest lucru permite crearea unui climat intern confortabil cu costuri de exploatare minime.

Sistemul split permite instalarea unităților interioare în diferite încăperi, permițând controlul individual al temperaturii în fiecare zonă. Acest lucru permite utilizatorilor să regleze temperatura ideală în funcție de nevoile și preferințele lor.

Pompa de căldură ATLANTIC LORIA split are funcții inteligente și posibilitatea de programare, facilitând gestionarea sistemului și permițând ajustarea automată a temperaturii în diferite perioade ale zilei.

Sistemul oferă funcționare fiabilă și stabilă datorită calității ridicate a componentelor și tehnologiilor moderne. De asemenea, oferă un nivel redus de zgomot în timpul funcționării, asigurând un mediu liniștit și confortabil.

Pompa de căldură ATLANTIC LORIA split reprezintă o soluție fiabilă și eficientă pentru încălzirea și răcirea încăperilor. Aceasta îmbină un design modern, eficiență energetică ridicată și ușurință în utilizare, asigurând un climat intern confortabil pe tot parcursul anului.

Alți producatori de pompe de caldura
Pompe de caldura Atlantic
Pompe de caldura Hyundai
Pompe de caldura Immergas
Pompe de caldura NOBUS
Pompe de caldura Samsung
144 000lei