Pompa de caldura ATLANTIC (France) ALFEA EXCELLIA
Pompa de caldura ATLANTIC split ALFEA EXCELLIA 11kW (220V) 11 kW 89 000 lei
Pompa de caldura ATLANTIC split ALFEA EXCELLIA 11kW (380V) 11 kW 135 600 lei
Pompa de caldura ATLANTIC split ALFEA EXCELLIA 14kW (220V) 14 kW 151 200 lei
Pompa de caldura ATLANTIC split ALFEA EXCELLIA TRI 14kW (380V) 14 kW 153 700 lei
Pompa de caldura ATLANTIC split ALFEA EXCELLIA TRI 16kW (380V) 16 kW 165 900 lei
Descriere

Parte a familiei Groupe Atlantic, modelele Atlantic A.I Extensa și Excellia oferă o concepție hidraulică dedicată pentru performanțe îmbunătățite cu un COP de până la 4,52. Controlul invertorului își adaptează alimentarea în funcție de temperatura exterioară pentru a oferi cantitatea exactă de energie pentru un sistem de încălzire constant și economic. Acest lucru oferă confort proprietarului, indiferent de vreme, precum și economii uriașe la facturile de energie din gospodărie. Gama de pompe de căldură Atlantic permite versatilitatea, adaptabilitatea și controalele sale de calitate fac ca experiența interfeței cu utilizatorul să fie perfectă. La interior tehnologia este patentată și de neegalat.

Gama beneficiază de schimbătorul de căldură coaxial încercat și testat, o tehnologie dezvoltată și patentată de Groupe Atlantic pentru a maximiza performanța pompei de căldură. Schimbătorul de căldură coaxial este scufundat într-un rezervor tampon intern, permițându-i să funcționeze fără nicio capcană de filtru sau regulator de debit de apă, ceea ce face din pompa de căldură o soluție fiabilă și eficientă. Acest lucru avantajează și instalatorul, deoarece este literalmente plug and play, fără a fi necesară preîncălzirea sistemului. Schimbătorul de căldură coaxial este foarte tolerant la sistem cu cele mai mari căi navigabile de schimbător de căldură de pe piață. Această tehnologie diferențiază unitatea de toate celelalte pompe de căldură care utilizează schimbătoare de căldură cu plăci.

Extensa A.I este soluția perfectă, care produce ACM la 55°C și vine în patru modele de la 5kW – 10kW. Toate monofazate, pompele de căldură pot funcționa cu temperaturi exterioare de la -20 grade până la +35 grade. Extensa Duo A.I este o pompă de căldură adaptabilă, de înaltă performanță, cu producție integrată de apă caldă menajeră și un rezervor de stocare de 190 de litri inclus. Excellia A.I este o soluție de temperatură ridicată în gamă, cu producție de ACM la 60°C. Designul și gama sa de accesorii îl fac reperul în sectorul încălzirii. Vine în două modele monofazate de 11kW și 14kW și trei modele în opțiunea triplă – 11kW, 14kW și 16kW. Pompa de căldură este capabilă să funcționeze la temperaturi exterioare de până la -25 de grade.

Cu o gamă completă de accesorii care răspund tuturor aplicațiilor și kit-ul unic Two Zone, care permite funcționarea simultană a două temperaturi diferite pentru radiatoare și podea, toate integrate în unitate, acest sistem oferă instalatorului un sistem compact, simplist. și soluție rentabilă. Comenzile programabile sunt ușor de utilizat pentru proprietar, cu aplicația Cozy Touch, care oferă control complet în deplasare, iar liniștea vine ca standard cu garanția noastră de 8 ani, lider pe piață.

Alți producatori de pompe de caldura
Pompe de caldura Atlantic
Pompe de caldura Hyundai
Pompe de caldura Immergas
Pompe de caldura NOBUS
Pompe de caldura Samsung
89 000lei