Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 80 L

Cod:
11149
Favorite
8 600 lei
În coș
Cantitatea
Grafic de lucru
Lu - Vi:
09:00 - 18:00
, Sâ:
09:00 - 16:00
Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi
Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 65 L 65 LPe perete 7 775 lei
Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 80 L 80 LPe perete 8 600 lei
Boiler electric plat Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 80 L Silver 80 LPe perete 8 700 lei
Descriere

Atlantic Vertigo Steatite WI-FI 100 ES-MP0802F220-S WD (2250W) alb - un boiler electric de uz casnic de culoare albă, fabricat de producătorul francez Atlantic, cu posibilitate de control prin Wi-Fi prin intermediul aplicației Cozytouch.

Această variantă face parte din populara serie Vertigo Steatite, actualizată în 2021, beneficiind de o panou de control tactil îmbunătățită în formă de picătură, cu indicator de funcționare a boilerului și o eficiență energetică sporită. Boilerele din seria Vertigo Steatite Wi-Fi au o formă rectangulară îngustă, sunt echipate cu 2 rezervoare (Double Tank) cu rezistențe uscate din stearat și permit atât montarea verticală, cât și cea orizontală.

În modelul Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 100 alb sunt utilizate două rezistențe de 1,0 kW în rezervorul de intrare și 2,25 kW în rezervorul de evacuare. Funcționarea rezistențelor este astfel concepută încât, atunci când temperatura în rezervorul de evacuare atinge valoarea setată de utilizator, se oprește rezistența de 2,25 kW și se activează cea de 1,0 kW în rezervorul de intrare, permițând astfel reducerea consumului de energie electrică.

Volumul rezervorului este de 80 de litri. Temperatura maximă de încălzire este de 70°C. Timpul de încălzire până la 65°C este de doar 212 minute.

Împreună cu boilerul, în pachetul de livrare se includ:

- supapă de siguranță;
- cablu cu priză;
- mufă dielectrică;
- două suporturi pentru montarea pe perete.

Economie
Una dintre principalele avantaje ale boilerele Atlantic Vertigo Steatite WI-FI 100 ES-MP0802F220-S WD alb este eficiența lor ridicată, obținută prin intermediul izolației termice din poliuretan de înaltă densitate, fără utilizarea clorofluorocarburaților. De asemenea, datorită termostatului electronic de înaltă precizie, acestea pot reduce consumul de energie electrică cu până la 15% (în funcție de caracteristicile utilizării de către fiecare utilizator în parte).

Aplicația mobilă Cozytouch vă oferă posibilitatea de a ajusta programul și modurile de funcționare ale boilerului pentru a reduce semnificativ consumul de energie.

Elemente de încălzire din stearat "uscat"
Elementele de încălzire din stearat "uscat" (Steatite Technology) reprezintă o tehnologie unică patentată de Atlantic.

Aceste elemente de încălzire nu intră direct în contact cu apa, deoarece sunt protejate de un strat de email pe oțel și au o suprafață mai mare de schimb termic decât elementele de încălzire tradiționale. Acest lucru permite încălzirea apei mai rapid și împiedică formarea depunerilor pe elementul de încălzire, asigurând o durată de viață semnificativ mai mare în comparație cu elementele de încălzire "umede" obișnuite.

Datorită tijei de oțel cu acoperire de email de protecție, întreținerea tehnică este simplificată, deoarece nu este necesar să se golească apa din rezervoarele boilerului în timpul întreținerii sau înlocuirii elementelor de încălzire.

Deoarece elementele de încălzire din stearat nu intră în contact cu apa, boilerul Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 100 alb poate fi utilizat în rețelele de apă cu apă dură.

În fiecare dintre rezervoare este instalat un anod de magneziu pentru o protecție fiabilă împotriva coroziunii electrochimice.

Toate acestea asigură o durată de viață extrem de lungă a boilerele din seria Vertigo Steatite Wi-Fi.

Compactitate, flexibilitate în montare și design modern
Adâncimea boilerului este doar de 310 mm, ceea ce permite plasarea ușoară a acestuia în nișe, mobilier sau spații cu spațiu limitat. Posibilitatea montării atât vertical, cât și orizontal, vă permite să alegeți cu ușurință locul optim pentru instal

are în aproape orice interior.

Datorită designului progresiv al boilerului de acumulare Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 100 alb, acesta se integrează bine în majoritatea interioarelor moderne.

Email de calitate superioară
Acoperirea emailată de înaltă calitate a rezervoarelor interioare și a tijelor de încălzire asigură protecția lor fiabilă împotriva coroziunii.

Control tactil intuitiv
Alegeți ușor cantitatea dorită de apă caldă (temperatura de încălzire).

Încălziți rapid apa cu funcția Boost. Această funcție va seta nivelul maxim de încălzire timp de 1 oră, iar la sfârșitul încălzirii aparatul se va întoarce la modul său anterior. Se activează printr-o apăsare scurtă.

Mod confort (mod manual): vă permite să setați manual temperatura apei calde, apăsând butoanele și alegând unul dintre cele 5 niveluri de încălzire.

Mod Eco+: modul de funcționare automată în conformitate cu obiceiurile zilnice ale utilizatorului.

Nu vă faceți griji pentru aparatele dvs. în timpul absenței în iarnă - "Modul de absență (7°C)" va menține o temperatură minimă pozitivă în rezervor.

Control prin Wi-Fi prin aplicația Atlantic Cozytouch
Aplicația mobilă Atlantic Cozytouch vă permite să controlați confortabil toate dispozitivele Atlantic și să monitorizați consumul lor de energie.

Cu ajutorul aplicației Cozytouch, puteți ajusta programul de funcționare al boilerului pentru a obține economii maxime de energie și pentru a asigura o exploatare confortabilă.

Alți producatori de boilere electrice
Boilere electrice Atlantic
Boilere electrice Bosch
Boilere electrice DemirDokum
Boilere electrice Eldom
8 600lei